14 C
Vinkovci
Subota, 28. svibnja 2022.

Mladi volonteri još će se jednom okušati u glumačkim vodama

Više od autora

- vl promo-
Antonija Periša
Antonija Periša
antonija.perisa@novosti.hr

Volonteri dramske sekcije Kluba mladih i ove su godine pripremili božićnu predstavu naziva Pismo Djeda Božićnjaka. Iako je izvedba planirana uživo u vrtićima, školama i ustanovama socijalne skrbi, kao što je to bilo prije pandemije koronavirusa, zbog epidemioloških mjera i trenutne situacije, predstava će ipak biti snimljena na DVD-ima te će se dostaviti svim ustanovama s kojima je Gradsko društvo crvenog križa imalo priliku surađivati do sada.

„Ovim putem pozivamo sve vrtiće, škole i druge ustanove s područja djelovanja Crvenog križa Vinkovci na sudjelovanje u božićnoj donacijskoj kampanji u kojoj se prikupljaju prehrambeni i higijenski artikli kojima će se raditi obiteljski paketi za socijalno ugrožene pojedince i obitelji na našem području. U znak zahvale, na poklon će se dobiti DVD predstave”, naveli su iz Crvenog križa Vinkovci.

Cilj je ove božićne kampanje razviti osjećaj humanosti i solidarnosti kod djece od njihove najranije dobi. Božićna predstava je već 17. godinu zaredom djelo produkcije Kluba mladih GDCK Vinkovci, a ekipa predstave 2019. godine za svoj zapaženi trud dobila je i priznanje “Volonterski tim godine” Hrvatskog Crvenog križa.

„Veliko hvala svima koji će se na ovaj način uključiti u naš rad i nadamo se da ćete uživati u predstavi, pa barem i u digitalnom izdanju!”, istaknuli su.

Uloge su podijelili Lana Vrbanus, Jakov Jozinović, Borna Matić, Lara Pedić, Ana Stojanović, Iva Mitrović, Nikolina Juriša, Petra Pešut, Ana Cener, Gabrijela Bilić, Lana Banić, Lorena Škarica, Petra Šuper i Sara Burić, a sve će se izvježbati, odviti i snimiti pod budnim okom Tene Galić koja je zadužena za režiju i adaptaciju.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno