Na stadionu NK “Dilj” u Vinkovcima završen je sedmi po redu Memorijalni turnir u spomen na prerano preminule sumještane i igrače NK “Dilj” Tomislava Mihina i Tomislava Bartulovića.

Sudionici ovogodišnjeg turnira bila su klubovi, članovi MŽNL Osijek-Vinkovci, NK “Borinci” iz Jarmine, NK “Otok” iz Otoka, NK “Slavonac” iz Komletinaca i domaćin NK “Dilj” iz Vinkovaca.

U prvom polufinalu odigranom jučer sastali su se NK “Dilj” i NK “Borinci”, a momčad iz Jarmine pobijedila je rezultatom 3:0. Drugo polufinale između NK “Otok” i NK “Slavonac” nakon 90 minuta ravnopravne igre završilo je bez pobjedinka 2:2, te su o finalistu turnira odlučivali jedanaesterci. Igrači Slavonca bili su spretniji i sretniji te na kraju slavili rezultatom 5:3.

Danas je održan i finalni dan. U utakmici za treće mjesto Dilj je rezultatom 3:2 pobjedio momčad Otoka. Strijelci za Dilj bili su Marko Terzić, Mario Stanić i Zvonimir Rimac, dok su golove za Otok postigli Franjo Damjanović i Jerko Knežević.

U finalu turnira momčad Borinaca pobjedila je Slavonac rezltatom 2:1 i sasvim zasluženo osovijla ovogodišnje 7. izdanje Memorijalnog turnira Tomislav Mihin i Tomislav Bartulović. Golove za Borince postigli su Saša Šest i Antonio Pavlović, dok je počasni pogodak za Slavonac postigao Tomislav Đoić.

Za najboljeg vratara trunira proglašen je Luka Aleksić iz NK “Borinci” Jarmina. Najbolji strijelac je Franjo Damjanović iz NK “Otok”, a za najboljeg igrača proglašen je Saša Šest iz NK “Borinci” Jarmina.

Nakon finalne utakmice pehare ekipama i najboljim pojedincima uručili su Zlatko Mihin i Željko Bartulović, roditelji prerano preminulih diljevih igrača Tomislava Mihina i Tomislava Bartulovića.

“Čestitamo ekipi NK Bornici na osvojenom turniru, a u ime NK Dilj i obitelji Mihin / Bartulović zahvaljujemo se svim sudionicima turnira, gostima iz Otoka, Jarmine i Komletinaca što su svojim prisustvom uveličali 7. Diljev memorijal posvećen našim prerano preminulim igračima Tomislavu Mihinu i Tomislavu Bartuloviću. Također, hvala gledateljima kao i svima koji su sudjelovali u organizaciji turnira.”, rekao je, zatvarajući turnir, Željko Šušak, predsjednik NK “Dilj” Vinkovci.