Danas je na igralištu Osnovne škole A. G. Matoša na Lapovcima održana završnica Županijske malonogometne lige – Vinkovci. Najbolje ekipe prije prekida uzrokovanog pandemijom virusa COVID-19 odigrale su Final4.

Tako su se u prvom polufinalu sastali MNK “Primus” i “Futsal Olimpijac 4Play bar”. U uzbudljivoj i kvalitetnoj utakmici pobijedila je ekipa Futsal Olimpijac 4Play bar rezultatom 3:0. U drugom polufinalu sastale su se do sada neporažena ekipa “Deportivo” Lapovci i MNK “Slavija”, a ekipa Deportiva je i nakon ove utakmice ostala neporažena pobijedivši rezultatom 3:1.

U utakmici za treće mjesto sastale su se momčadi MNK “Slavija” i MNK “Primus” . U utakmici u kojoj su gledatelji vidjeli šest pogodaka bolja je bila momčad Slavije te zasluženo slavila 4:2.

Finale je donijelo susret Deportiva Lapovci i momčadi Futsal Olimpijac 4Play bar. Deportivo je pobijedio rezultatom 3:1, te je na kraju sasvim zasluženo, bez poraza, osvojio naslov prvaka ŽNL Vinkovci.

Za najboljeg vratara proglašen je D. Jelinić iz momčadi Deportiva,. Najbolji strijelac je D. Komadina iz momčadi MNK Primus, a za najboljeg igrača proglašen je T. Jurić iz ekipe Deportivo. Fair play momčad je MNK Primus.

Ekipama i pojedincima uručene su nagrade i pehari, a za sve prijatelje lige bio je organiziran i roštilj.

Županijska MNL je organizirana natjecateljska – rekreativna liga sa sjedištem u Vinkovcima. Liga je pod nadležnošću Županijskog nogometnog saveza i ona je iza 1. i 2. HMNL treći rang natjecanja u malom nogometu, odnosno futsalu.