7 C
Vinkovci
Četvrtak, 1. prosinca 2022.

Na 56. Trofeju Šokadije nastupilo 14 ribičkih klubova

Više od autora

- vl promo-


Antonija Periša
Antonija Periša
antonija.perisa@novosti.hr

Na Bosutu, u organizaciji ŠRD „Priroda”, održan je 56. Trofej Šokadije na kojem je nastupilo 14 ribičkih klubova. Vrijeme ih je odlično poslužilo, od 9 do 13 sati imali su priliku pokazati svoje ribičko iskustvo i trikove, a za suđenje je bio zadužen Nikola Raguž iz Vinkovaca.

Najboljima su se pokazali članovi ŠRD-a „Karas” iz Rokovaca – Andrijaševaca, na drugom je mjestu završila ekipa „Virovi” iz Bošnjaka dok su brončani bili članovi društva „Priroda” iz Vinkovaca.

U sektoru A najbolji je bio I. Džijan s ulovom od 6.330 grama, a slijedili su ga K. Dasović i D. Komljenović. U sektoru B najsposobniji je bio S. Batarilović iz Bošnjaka, drugoplasirani je završio V. Fistrić, član ŠRD „Šaran” iz Cerne, a na zadnje mjesto postolja stao je M. Butković-Domić. Prvi ulov u sektoru C odnio je S. Anđelković, ulov od skoro dva kilograma manje pokazao je Ž. Ljubić dok je na trećem mjestu završio S. Benković.

U ukupnom poretku najbolji je bio Vukovarac S. Anđelković, drugo mjesto osvojio je S. Batarilović iz Bošnjaka, a trećeplasirani je bio Vinkovčanin I. Džijan.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno