1 C
Vinkovci
Nedjelja, 10. prosinca 2023.

Na Svjetski dan maca vinkovački vatrogasci spasili jedno umiljato klupko

Više od autora

- vl promo-
Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

Od jutros je, javlja nam naša čitateljica portala novosti.hr, u dvorištu jedne vinkovačke obiteljske kuće trajala akcija spašavanja vragolaste, ali uplašene mace koja je završila visoko na čempresu u bijegu od dlakave, prave čuvarkuće psa Belle.

Delikatnu situaciju zalutale tigraste mace s plavom ogrlicom, a koja se već drugi put našla u istom dvorištu, u sličnoj situaciji, tada tri dana proboraveći na boru, na poziv vlasnice riješili su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Vinkovci koji su uvijek našim građanima siguran jocker-zovi kada se u problemu nađu bespomoćne životinje.

FOTO: Čitateljica

Zalutala maca tako je baš danas, 8. kolovoza na Svjetski dan mačaka, spašena intervencijom vinkovačkih vatrogasaca u čijem je sigurnom naručju spuštena s visine.Ujedno je ovo i poziv vlasnicima da svoje životinje imaju pod nadzorom kako bi se spriječile slične, po njih opasne, situacije.

Ova je tigrica imala sreće naišavši na veliko razumijevanje obitelji i hvalevrijednu privrženost kućnim ljubimcima, a na čijem je čempresu završila, no nastavi li s ludovanjem, brzo će ispuniti sretnu kvotu od devet života…Jer divna je Bella samo odgovorno čuvala svoj prostor od uljeza, pa makar i dlakavih potvrdivši onu staru vole se kao pas i mačka.

FOTO: Čitateljica

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno