20 C
Vinkovci
Četvrtak, 8. lipnja 2023.

Nastavljeni radovi na uređenju ulica u Novom Selu

Više od autora

- vl promo-

Antonija Periša
Antonija Periša
antonija.perisa@novosti.hr

Nakon asfaltiranja Sigetske, Bosanske, Jadranske i dijela Marulićeve ulice u Vinkovačkom Novom Selu, radovi u gradskim ulicama koje su bile obuhvaćene aglomeracijom danas su nastavljeni.

Na red je došlo asfaltiranje Ulice Ivana Meštrovića, od kućnog broja 57 do križanja s Vinogradskom ulicom, dijela Ulice Petra Preradovića, od kućnog broja 122 do križanja s Ljeskovačkom te dijela Ulice Matije Ivanića.


„Nastavljamo s radovima na uređenju ulica u Novom Selu, danas su strojevi u Preradovićevoj, Meštrovićevoj i Ivanićevoj ulici i vrlo brzo do kraja će biti realiziran plan uređenja ovog dijela grada”, rekao je zamjenik vinkovačkog gradonačelnika Josip Romić istaknuvši kako će novouređene kolnike dobiti ulice koje su bile obuhvaćene aglomeracijom, ali i one koje do sada nisu bile asfaltirane.

„Građanima bi se želio još jednom ispričati zbog neugodnosti koje su imali dok su trajali radovi, naročito u vožnji. No, nova mreža odvodnje velika je stvar, a kada i ulice budu završno uređene brzo ćemo zaboraviti i probleme”, zaključio je Romić obilazak radova.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno