Odigrano je gotovo kompletno kolo Prve ŽNL VSŽ koja je imala uspješnu premijeru i gdje su klubovi s odličnim položili ovaj koronatest pa izuzev odgođene utakmice u Cerni zbog puno igrača Jadrana u samoizolaciji nadamo se da će se prvenstvo igrati u svom uobičajenom ritmu.

Slavonija iz Soljana je imala najuspješniji start ostvarivši najveću pobjedu pa si tako priskrbila lidersku poziciju nakon uvodnih 90 minuta ispitivanja snaga. Nosteria pokazuje da će i u rangu više igrati zapaženu ulogu, a na svom je terenu s uvjerljivih 4:0 pobijedila momčad Fruškogorca. Za iznenađenje se pobrinuo Posavac koji je kao novak i gost slavio u Negoslavcima.

Prvo ime kola je definitivno Marino Lazar koji je za Slavoniju od ukupno 6 postigao čak 4 gola pa je ova nadahnuta partija itekako pomogla Slavoniji da nakon prvog kola zasjedne na vrh tablice.

Rezultati 1. kola: Borac – Sloga 3:0, Vidor-Matijević – Budućnost 3:3, Slavonac (G) – Mladost (C) 2:0, Mladost (V) – Vrbanja 1:2, Croatia – Sinđelić 2:1, Nosteria – Fruškogorac 4:0, Slavonija – Bršadin 6:1, Negoslavci – Posavac 1:3, dok je utakmica između Tomislava i Jadrana, u dogovoru klubova, odgođena.

Evo i parova 2. kola, a koje je na rasporedu u subotu, 15. kolovoza i nedjelju, 16. kolovoza, s početkom u 18 sati: Budućnost – Jadran, Posavac – Tomislav, Bršadin – Negoslavci, Sloga /R/ – Slavonija Fruškogorac – Borac, Sinđelić – Nosteria, Vrbanja – Croatia, Mladost C – Mladost /V/, Vidor-Matijević – Slavonac.