21 C
Vinkovci
Utorak, 9. kolovoza 2022.

Novim singlom i spotom Kao mi Boris Štok najavljuje EP

Više od autora

- vl promo-


Nakon izvrsnog uspjeha singla ‘Ispod kože’, koji je ušao na HR TOP 40 i još uvijek je pri vrhu brojnih nacionalnih TOP lista, Boris Štok nastavlja raditi punom parom! Pod redateljskom palicom Judite Gamulin mladi riječki pjevač, autor i tekstopisac upravo završili su snimanje spota za novi singl ‘Kao mi’, koji je objavljen početkom listopada.

Singl ‘Kao mi’ najavljuje EP izdanje s dosadašnjim singlovima Borisa Štoka te posebnim dodacima za fanove. Koncertna promocija EP-a će se održati u subotu, 4. studenog u Tvornici kulture u Zagrebu.

U petak 22. rujna, startala je emisija ‘Daj 5(ak)’ – nova emisija za mlade na HTV-u, koju svojim gostovanjem i nastupom uživo otvorio upravo Boris Štok.

Iako je mlad, Boris Štok iza sebe ima iznimne uspjehe – objavio je pet studijskih album (tri s grupom Quasarr, dva s projektom Manofon), nastupio je na svim vodećim festivalima i klubovima u regiji, u duetu ‘Ljubav’ s Josipom Lisac osvojio prestižnu glazbenu nagradu Porin, a kao pjevač, autor tekstova ili koautor glazbe je surađivao s brojnim renomiranim i nagrađivanim glazbenicima – Mrle & Ivanka, Henry Radanović, Marko Tolja, Zoran Predin, grupa Nola te brojni drugi.

ISPOD KOŽE [VIDEO]

VOLI ME JOŠ OVU NOĆ [VIDEO]

KAO MI [VIDEO]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno