12 C
Vinkovci
Subota, 30. rujna 2023.

Novitet Kamenog u eteru Radio Vinkovaca

Više od autora

- vl promo-

Otočanin, Vinkovčanin i Zagrepčanin, producent elektroničke glazbe DJ Kameny odličnog raspoloženja predstavio nam je novitet „Voli me” u emisiji Špica kojeg intenzivno slušamo u eteru.

Ovo je druga suradnja sa snažnim vokalom Barbarom Dautović, a prva je bila, podsjetimo, na singlu „Kad pogledam tamo“.

„Barbara je odličan vokal i već u prvoj suradnji „Kad pogledam tamo“, svidjela mi se kao osoba. Ponosan što je i ona Slavonka, pa se u tom smislu podržavamo i pomažemo u glazbenom putu i produkciji. Ona ima taj neki poseban senzibilitet i romantiku u glasu. Drago mi je da se odlučila za ovu pjesmu od dvije ponuđene. Snimili smo je početkom 9. mjeseca. Malo sam sve to duže radio u studiju, nisam žurio jer sam završavao album Ive Ćurić. Nisam htio zauzimati marketinški prostor u medijima tako da sam pustio Ivu za njen moment. Pa sam izašao početkom 11. mjeseca s ovom pjesmom.“

Što se tiče spota pjesme Voli me zaslužan je Josip Grizbaher sa svojom kućom Cinematic.

Dj Kameny ili Tomislav Jelić ostvaruje zanimljive vokalne suradnje, inače od 2007. godine vlasnik Styx Production labela gdje se trudi pomoći i biti podrška mladim glazbenicima koji se nisu toliko etablirali, producentima i sl.

„Kao izdavač kontroliram njihovu karijeru kako bi se u budućnosti nastavila i guram ih kod većeg izdavača. Za sada funkcionira i pomažem im koliko mogu. Uvijek je tu ili Styx Production & Croatia Records ili Aquarius Records.”

Nove pjesme koje su obogatile naš eter donosimo uskoro.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno