O nama

NOVOSTI – Novinsko i radio-informativno društvo d.o.o.

[xyz-ihs snippet=”onama”]

LOKALNO I AKTUALNO

Medijska kuća koja od 1952. izdaje Vinkovački list koji je u Hrvatskoj jedna od najstarijih tiskovina, a pet godina kasnije
na radio frekvenciji može se čuti i Radio Vinkovci. Iako je Vinkovački list tjednik, svakodnevno prođe kroz ruke naših
čitatelja kao svojevrsni vremenik, a kompletno je i digitaliziran.
Radio Vinkovci od početka svoga rada je gradski radio s domaćim štihom, ali unazad nekoliko godine zbog izazova današnjeg modernog vremena i oglašivača mijenja programsku shemu.

Koliko su naši mediji važni u zajednici govori i činjenica kako su svi novi entuzijastični pokušaji brojali iza sebe puno manje godina.

TRI MEDIJA KAO JEDAN

Novosti u suradnji s Agencijom za razvoj i investicije Grada Vinkovaca odrađujuposlove vezane uz informiranje, promidžbu, komunikaciju i vidljivost projekata Koji se financiraju iz različitih fondova.

To se osim na dio objave u medijima odnosi i na grafičku pripremu i dizajn banera, letaka, brošura i ostalih materijala, ali i organizaciju konferencija i evenata…

VIDLJIVOST, MEDIJI I PROJEKTI

Ključni faktor u projektima osim postavljenih uvjeta i rokova zasigurno je i sama vidljivost, a naša medijska kuća bilježi iskustvo na provođenju i realizaciji preko dvadeset projekata od kojih je jedan od najkompleksnijih i trenutno u provedbi, a to je Eko edukacija.
Tu su još i Poduzetnički inkubator, Izgradnja Nadvožnjaka Borinci,I ja sam sportaš, Zaželi, energetska obnova nekoliko objekata u Vinkovcima, zatim projekti Oblak, Zaželi, Vrijeme užine, Užina za sve, Pomoćnici u nastavi…

ISKUSTVO

Uz jedan sasvim novi pristup u relativno malom timu od tek nešto više od deset ljudi svakodnevno smišljamo ideje. Osim same promidžbe njihova realizacija za Novosti donosi i zaradu.

Kreativnost se uglavnom dogodi spontano, a ona se osjeti i u radnom prostoru. Ukoliko imate zamisli za poboljšanje vašeg poslovanja, a bojite se realizacije obratite nam se s povjerenjem….

KREATIVNOST I POSEBNI PROJEKTI

Preokret i značajan udio u prihodu, ali i cjelokupnom radu donosi portal novosti.hr koji je u posljednje dvije godine zaživio kao prvi portal u gradu, ali i regiji s preko milijun pregleda naših čitatelja. Tako je upravo naš portal dobio veliko priznanje od HURIN-a za najbolju internetsku stranicu u 2019. godini.
Sinergija ova tri medija uz društvene mreže našoj medijskoj kući osigurava vrlo visoko mjesto na ljestvici uspješnog poslovanja.

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM