17 C
Vinkovci
Utorak, 4. listopada 2022.

Objavljen najnoviji trailer za ljetni horor hit Opasnost iz dubine

Više od autora

- vl promo-Nancy (Blake Lively) in Columbia Pictures'  THE SHALLOWS.

Prije nešto malo više od mjesec dana izašla je prva teaser najava za film OPASNOST IZ DUBINE (The Shallows, 2016.) koja je u svojih nepunih 80 sekundi trajanja tek natuknula kakav nas ljetni hit očekuje ovog kolovoza u kinima. Danas je objavljen i službeni trailer koji u svoje dvije minute pokazuje svu raskoš ovog zastrašujućeg horor trilera u kojem je glavnu ulogu ostvarila super-seksi Blake Lively! Riječ je o filmu kojeg se već sada proziva ‘Raljama’ za nove generacije gledatelja, a iz najave koju ovim putem predstavljamo jasno je da nas na velikom platnu ovoga ljeta očekuje prava borba za opstanak i da ćemo nakon gledanja dobro razmisliti prije sljedećeg odlaska u morske dubine.

U ovom napetom horor trileru, Lively glumi Nancy, američku surfericu koja jednoga dana odluči potpuno sama surfati zabačenom obalom. U jednom trenutku napada ju velika bijela morska psina i Nancy završava nasukana nedaleko od plaže, na malenoj hridi. Međutim, premda je obala koja joj donosi spas udaljena tek dvjestotinjak metara, Nancy ne može tako lako doći do nje, jer oko hridi na kojoj se nalazi cijelo vrijeme vreba morski pas…

Redatelj filma ‘Opasnost iz dubine’ dobro nam je poznati Jaume Collet-Serra (Kuća voštanih figura, Siroče). Gotovo cijeli film snimljen je na prekrasnim obalama Lord Howea, malenog vulkanskog otoka smještenog u južnom dijelu Tihog oceana, oko 600 kilometara istočno od obale Australije. Uz Blake Lively koja je prisutna u doslovno svakoj sceni filma, ostale uloge ostvarili su Oscar Jaenada i Sedone Legge.

Ljetni hit horor ‘Opasnost iz dubine’ u domaća kina stiže u kolovozu!

TRAILER TITLANI

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno