2 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 28. studenoga 2022.

Od sutra tisuću proizvoda po nižim cijenama

Više od autora

- vl promo-


Antonija Periša
Antonija Periša
antonija.perisa@novosti.hr

Vlada Republike Hrvatske najavila je niz mjera kojima će ublažiti poskupljenja energenata, prehrambenih proizvoda i troškova života općenito, a navedena odluka stupa na snagu 1. travnja.

Odluku Vlade pozdravili su i neki trgovački lanci koji su odlučili pomoći na svoj način. Jedan od njih je i Konzum koji će, kako navodi N1, investicijom vrijednom više od deset milijuna kuna značajno pomoći kupcima smanjiti troškove u kućnom budžetu.

„Podržavamo odluku Vlade Republike Hrvatske i kao vodeći trgovački lanac sniženjem cijena i prije službene promjene stope PDV-a dajemo svoj doprinos povećanju kupovne moći naših sugrađana. Zadovoljstvo kupaca naš je prioritet te smo se stoga i na ovaj potez odlučili kako bismo im izašli ususret u ovom valu poskupljenja“, rekao je predsjednik Uprave Konzuma Zoran Mitreski dodavši kako će kupci u više od 600 Konzumovih prodavaonica diljem Hrvatske od sutra moći pronaći više od tisuću proizvoda po pristupačnijim cijenama.

Na njihovim će policama od sutra tisuću proizvoda imati nižu cijenu, a kupci će manje novca izdvajati za svježe meso i ribu, jaja, voće i povrće, jestiva ulja i masti, dječju hranu, maslac i margarin te higijenske uloške.

Iz Uprave Konzuma poručuju kako su ranijim snižavanjem cijena pokazali svoja trajna nastojanja da proizvode sa svojih polica učine što dostupnijima te da kupcima ponude najbolji omjer cijene i kvalitete.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno