Danas su na kazališne daske trebali izaći glumci virovitičkog kazališta i glumci Akademije za umjetnost i kulturu iz Osijeka i uprizoriti tekst američkog dramatičara Davida Auburna, dramu „Dokaz”, no planirana izvedba predstave bit će odgođena za neki drugi termin. Isto tako u subotu se neće održati ni predstava za djecu „Što igračke žele” u produkciji osječkog Dječjeg kazališta Branko Mihaljević.

„Dragi naši gledatelji, s velikim žaljenjem vas obavještavamo da zbog strogog pridržavanja mjera samoizolacije određenih članova gostujućih predstava odgađamo planirane izvedbe predstave „Što igračke žele” i predstave „Dokaz” za neka bolja vremena. Našim kolegama želimo brz oporavak i nadamo se skorom susretu. Svi koji su kupili ulaznice, povrat novca mogu dobiti na blagajni kazališta”, poručuju iz vinkovačkog kazališta.

Već za tjedan dana mališani će moći pogledati veselu blagdansku predstavu „Hoću Božić svaki dan” u režiji Vladimira Andrića. Predstava je na programu 11. prosinca (petak) u 18,00 sati.