Photo: Epic/Sony/Menart promo
Stanar Rock and Roll Hall of Fame i dobitnik Grammy nagrada, pjevač i autor, Ozzy Osbourne objavio je novi, dugo iščekivani samostalni album, prvi u proteklih deset godina. Album se zove Ordinary Man (Epic records).
Možete ga preslušati na streaming servisima.
Da bi proslavio izlazak albuma, Ozzy je povezao dvije stvari koje obožava, glazbu i tetovaže. U 50 svjetskih gradova istovremeno, na promociji albuma obožavatelji su mogli odabrati tattoo iz ekskluzivne kolekcije inspirisane Ozzyjem.
Danas, na dan izlaska albuma, Ozzy će sretnim fanovima potpisivati novi album u glazbenoj trgovini  Amoeba Records u Hollywoodu.
Albumu “Ordinary Man” prethodila su tri singla, epski klasik “Under The Graveyard”, koji je do sada ostvario više od 15 milijuna preslušavanja te 5.3 milijuna pregleda na YT kanalu, velika rock balada “Ordinary Man” [feat. Elton John]  koja je do sada premašila 7 milijuna preslušavanja, kao i žestoka “Straight To Hell” [feat. Slash] sa  6.9 milijuna preslušavanja i preko 4.2 milijuna YT pregleda.
Preksinoć je Ozzy objavio još jednu novu pjesmu, i nova suradnja, sa poznatim američkim reperom Post Maloneom, u rasturajućem songu “It’s A Raid”. Od vražjeg blues metala kojim dominira usna harmonika u pjesmi “Eat Me”, preko zloslutne vanzemaljske “Scary Little Green Men”, do poetske, horske ispovjedne “Holy For Tonight”, “Ordinary Man” predstavlja različita lica jednog od najuticajnijih, najbuntovnijih i najostvarenijih glazbenih ikona svih vremena.
“Ordinary Man” je prvi solo album Ozzyja Osbourna u skoro deset godina. Album je snimljen u Los Angelesu, a na njemu su radili  producent i gitarista, Andrew Watt, basist Duff McKagan (Guns n’ Roses) i bubnjar Chad Smith (Red Hot Chili Peppers). Osim njih, na albumu “Ordinary Man”, sudjelovali su Ozziyevi dugogodišnji prijatelji i suradnici, Elton John, Slash, Post Malone, kao i Tom Morello (Rage Against The Machine).

Popis pjesama albuma "Ordinary Man":
 1. Straight To Hell
 2. All My Life
 3. Goodbye
 4. Ordinary Man
 5. Under The Graveyard
 6. Eat Me
 7. Today Is The End
 8. Scary Little Green Man
 9. Holy For Tonight
 10. It’s A Raid
 11. Take What You Want