22 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 5. lipnja 2023.

Pogledajte ekskluzivnu scenu koje nema u filmu a koja povezuje dva Blade Runnera

Više od autora

- vl promo-

S obzirom na to da nas do novog Blade Runnera dijeli sada već manje od mjesec dana te je odbrojavanje zadnjih dana već počelo, kako bi lakše dočekali film, za fanove i javnost priredili smo posebno iznenađenje. Pogledajte ekskluzivnu scenu koje nema u samom filmu!

Tamo negdje između 2019. i 2049., kada se odvija radnja prvog i drugog Blade Runnera, odvijali su se događaji koji su značajni za novog Blade Runnera i njegovo razumijevanje. Što se to događalo tijekom tih nezapisanih 30 godina i koji su to događaji prethodili novom Blade Runneru možete otkriti u sljedećim ekskluzivnim minutama koje će vam dati neke od odgovora i pripremiti vas za pravi spektakl – Blade Runner 2049.

Ovdje se radi o filmu prije filma, ili bolje rečeno, filmu između dva filma. Riječ je o neprikazanim trenucima i događajima koji povezuju dvije vremenske faze ove filmske kronologije.

U ovim filmskim minutama vodimo vas u 2036. godinu na jedan sastanak koji će baciti novo svjetlo na starog ali i novog Blade Runnera. Oskarovac Jared Leto uvodi nas u priču zbog koje će vam 5. listopad djelovati miljama daleko. Uživajte!

Nakon 35 godina možemo reći da se čekanje isplatilo. Fanovi, što glumaca, što fantastične glumačke postave, napokon su došli na svoje. Nastavak starog futurističkog spektakla iz 1982. dolazi na velika vrata naziva Blade Runner 2049.

Bitno je u startu naglasiti da se ovdje ne radi o remakeu starog Blade Runnera nego o nastavku istog. Nastavku u kojem će fanovi dobiti  odgovore na sva pitanja koja su ostala neodgovorena davne 1982.


Radnja filma odvija se 30 godina nakon prvog filma, dakle 2049. godine. Puno toga se promijenilo od 2019. kada se Rick Deckard (Harrison Ford) sukobljava s četiri odbjegla replikanta. U nastavku Ford dobiva pojačanje, na opće veselje ženske publike. Riječ je o Ryanu Goslingu za kojeg je dovoljno samo spomenuti da je proglašen jednim od najseksipilnijih muškaraca na svijetu. Kao da su bili potrebni dodatni razlozi za gledanje ovog filmskog klasika. U filmu Gosling kreće u otkrivanje tajni zakopanih 30 godina te se na tom putu susreće s mnogim izazovima. Akcija je zajamčena.

Prisjetimo se, u Blade Runneru iz 1982. Deckard (Harrison Ford) prisiljen je nastaviti svoj stari posao kao Istrebljivač te ukloniti četiri odbjegla replikanta koji su se vratili na Zemlju. Dakako da je u cijelu priču upletena i jedna ljubavna priča a sam završetak filma ostao je dosta misteriozan. Fanovi će upravo zato biti sretni jer nastavak daje odgovore na pitanja gdje je Deckard bio proteklih 30 godina i što mu se doista dogodilo. Odlična glumačka postava, specijalni efekti i napeta priča su samo neki od razloga da ove jeseni rezervirate svoj kino dan za novog Blade Runnera.

Akcijski SF spektakl „Blade Runner 2049.“ u domaća kina stiže 5. listopada!

Do tada uživajte u ovom kraćem filmu prije filma.

EKSKLUZIVNA NAJAVA: NEPRIKAZANE MINUTE

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno