21 C
Vinkovci
Petak, 19. kolovoza 2022.

Pogledajte kako će izgledati Bitka za Pacifik 2

Više od autora

- vl promo-


Donosimo vam prvi pogled na film ‘Bitka za Pacifik 2’ (Pacific Rim: Uprising) čiju glumačku postavu čine John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Wesley Wong, Lily Ji, Lan Yingying, Qian Yongchen, Zhang Jin kao i nova imena, Cailee Spaeny i Chen Zitong.

Prošlo je deset godina od prve Bitke za Pacifik, a oceani su ponovo nemirni. Program Jaeger se u međuvremenu razvio u najmoćniju globalnu obrambenu silu u povijesti čovječanstva. PPDC sada poziva svoje najbolje ljude da postanu nova generacija heroja koja će biti spremna za borbu jer se vraćaju opaka i nemilosrdna Kaiju čudovišta.

‘Bitku za Pacifik 2’ režirao je Steven S. DeKnight, a temelji se na sci-fi univerzumu kojeg su 2013. kreirali filmski inovatori Guillermo del Toro i Travis Beacham u blockbusteru ‘Bitka za Pacific’. Thomas Tull, Mary Parent, Jon Jashni i del Toro producirali su novo poglavlje akcijske avanture zajedno sa Boyegom i Femi Ogunsom iz Upper Room produkcije. Cale Boyter i Eric McLeod su izvršni producenti. U kino distribuciju kreće 23. ožujka 2018. godine. [Filmofil]

TRAILER

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno