23 C
Vinkovci
Petak, 12. kolovoza 2022.

Policija sutra u pješačkoj zoni organizira Dan otvorenih vrata

Više od autora

- vl promo-

Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

S obzirom da su u tijeku natječaj za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka te natječaj za upis u 3. razred srednje Policijske škole „Josip Jović“ Policijska akademija je pokrenula niz promotivnih aktivnosti za natječaj za upis u 2022/2023. godinu. Jedna od mnogih aktivnosti je i održavanje Dana otvorenih vrata diljem Hrvatske kako bi se što više mladih upoznalo s policijskim zanimanjem i motiviralo da se prijave na natječaj.

Tako sutra, 27. lipnja, od 10 do 12 sati na otvorenom prostoru Trga bana Josipa Šokčevića Policijska uprava vukovarsko-srijemska organizira Dan otvorenih vrata.

Pripremljen je program u kojem će zainteresirani biti upoznati s radom i opremom svih rodova policije (temeljne, kriminalističke, prometne, granične, protueksplozijske zaštite te interventne jedinice), preventivnim aktivnostima policije te o natječaju i programu srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka.

Također, javljaju iz policije, na policijskom poligonu moći će testirati svoju razinu tjelesnih i motoričkih sposobnosti koje su potrebne za upis u Policijsku školu.

Policijska uprava naše županije poziva mlade koje zanima policijski poziv, posebno mlađe od 28 godina i srednjoškolce koji završavaju drugi razred, i one koji se žele prijaviti na natječaj Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka odnosno upisati 3. razred Policijske škole „Josip Jović“, da dođu sutra u vinkovačku pješačku zonu.

“Također, pozivamo i sve ostale građane koji imaju želju upoznati se s radom policije da nam se pridruže na Danu otvorenih vrata Policijske uprave vukovarsko-srijemske”, ističu.

Poziv zaključuju i podsjetnikom kako su polaznicima tijekom školovanja osigurani smještaj, hrana, oprema i mjesečna novčana naknada, a nakon završetka školovanja čeka ih siguran posao, kao i mogućnost napredovanja i nastavka školovanja.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno