15 C
Vinkovci
Subota, 21. svibnja 2022.

Poslušajte novi singl sestara HAIM koji se zove “Lost Track”

Više od autora

- vl promo-
Najnoviju pjesmu naziva “Lost Track” HAIM predstavljaju uz pratnju spota kojeg je režirao njihov dugogodišnji suradnik, slavni redatelj Paul Thomas Anderson. “Lost Track” je njihov prvi singl nakon izlaska hvaljenog albuma “Women In Music Pt III” iz 2021. godine.

Uz to što je ovo prvi njihov ovogodišnji singl, riječ je i o prvoj novoj pjesmi koju je sestrinski trio objavio nakon što su se, zajedno sa svojim roditeljima, premijerno pojavile na velikom ekranu, točnije u hvaljenom filmu “Licorice Pizza” Paula Thomasa Andersona. Prva, a izvanredna izvedba Alane Haim, već je zaradila izvrsne kritike i niz priznanja, uključujući nominacije za najbolju glumicu (BAFTA, Critics’ Choice).

O spotu za “Lost Track” naveliko se počelo pričati odmah nakon što je film “Licorice Pizza” prikazan u američkim kinima, a zašto je to tako napokon se može uvjeriti i publika diljem svijeta.

Valja istaknuti kako je ovo deveti spot kojeg je Paul Thomas Anderson režirao za sestre HAIM, koje se ove godine, između ostalih priznanja, mogu pohvaliti i nominacijom za Grammy nagradu.

Iza teksta i glazbe pjesme “Lost Track” stoje HAIM, a produkciju potpisuju Danielle Haim, John DeBold i Ariel Rechtshaid.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno