2 C
Vinkovci
Nedjelja, 4. prosinca 2022.

Poslušajte prvi album mlade Wilhelmine Agnes!

Više od autora

- vl promo-Mlada zagrebačka glam rock kantautorica Wilhelmina Agnes izdala je svoj debitantski album pod nazivom “State Of Mind”. Album sadrži sedam pjesama od kojih je šest na engleskom jeziku, a jedna na hrvatskom. Autorski ga u cijelosti potpisuje Wilhelmina, a najavljen je spot za singl “Crystal Eyes Of Yours”.

“Htjela sam da svatko tko posluša album može poistovjetiti sebe s nekom od priča (pjesama) te pronaći svoj smisao u svijetu koji je i ovako jedno veliko stanje uma.” kaže nam Wilhelmina. “Ovim albumom pokušala sam u zvuk pretočiti sve što mi je na duši. Također, fascinirale su me „tri dimenzije čovjeka“, a to su um, duh i tijelo. Svako ima svoju posebnu karakteristiku i jedno bez drugoga ne može. Počela sam shvaćati da smo svi smješteni u svemiru, no isto tako je i svemir u nama. I to onaj svemir za koji mislim da se još nismo dovoljno odvažili i da nismo dovoljno dorasli da bi ga istražili.”

Ova mlada glazbenica svira nekoliko instrumenata, a glazbom se bavi još odmalena. Album je snimljen u Penthouse studiju u Zagrebu te su uz Wilhelminu svirali glazbenici Edvin Đerahović, Toni Tkalec te Danijel Kadijević, a za snimanje i zvuk zaslužan je Toni Tkalec. Od nedavno Wilhelmina nastupa uz prateći bend The D.O.L.L.S.

Cijeli album i spot dostupni su za preslušavanje na YouTubeu te na svim streaming servisima. Wilhelmina Agnes izvođač je nove izdavačke kuće za mlade i neafirmirane bendove i izvođače – El Records u čijem radu sudjeluju mladi glazbenici, a koja s ovim albumom broji već četiri izdanja.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno