U petak 10. srpnja 2020. u 16:00 sati otvara se i premijerno predstavlja program Walkow ljeta, kroz koji će se obogatiti kulturna, umjetnička i koncertna ponuda u Vinkovcima tijekom srpnja i kolovoza u prostorima caffe bara Walkow – Centar kulture.
“Ljetni mjeseci kroz godine su se dokazali kao suhoparni i dosadni, a ponuda evenata, zbog manjeg broja ljudi u gradu, bila je nedostatna ili nepostojeća“, naglašavaju u Centru kulture. U prvom vikendu “Walkow Ljeta” na rasporedu su brojne edukacije, radionice, izložbe i glazbeni program, koji se uz lokalne DJ-e finalizira sa subotnjim koncertom Pocket Palme, benda koji je hrvatskoj glazbenoj sceni donio osvježenje i neke drugačije zvukove.
Na sve radionice i edukacije poput osnova fotografije, cijanotipije, aromaterapije, izrade biljnih terarija i aerial ring radionice, možete se prijaviti putem Walkow društvenih mreža (Facebook i Instagram) ili osobno, dolaskom u caffe bar Walkow. Broj mjesta na radionicama je ograničen.
Kroz cijeli vikend, osim u razgledavanju velike izložbe kojom se otvara projekt, imat ćete priliku sudjelovati i u interaktivnom oslikavanju velikog platna koje će se u nedjelju izložiti kao dio trajnog postava Centra kulture. Detaljniji program i opis svih voditelja radionica možete pogledati na službenom Facebook eventu Walkow ljeta.
Ulaznice za koncert Pocket Palme u pretprodaji su po cijeni od 20,00 kn, a možete ih kupiti u Walkowu. Na dan koncerta cijena ulaznice je 30,00 kn.