10 C
Vinkovci
Petak, 31. ožujka 2023.

Prije turneje s Depeche Mode, Warpaint na koncertu u Hrvatskoj!

Više od autora

- vl promo-

Synth pop velikani Depeche Mode odabrali su Warpaint kao predgrupu na kompletnom američko-kanadskom djelu svjetske turneje.

Djevojkama iz Los Angelesa pripala je ogromna čast. Grupa Depeche Mode pozvala je Warpaint da nastupe prije njih na dugačkoj američko-kanadskoj turneji koja prati aktualan album ‘Spirit’. Serija uključuje čak 29 nastupa između 23. kolovoza i 27. listopada među kojima su i dva u Madison Square Gardenu (New York) i tri u Hollywood Bowlu (L.A.). U objavi DM ističu i odličan Warpaint singl ‘Whiteout’ skinut s njihovog sjajnog prošlogodišnjeg izdanja ‘Heads Up’.

Bend je već sad na turneji u SAD-u, protekli i nadolazeći vikend nastupaju na Coachelli nakon koje im slijedi 13 koncerata i kratki dolazak u Europu. Europska turneja uključuje nastupe na prestižnim festivalima poput Roskildea, Melta, Mad Coola i NOS Alivea, a svega nekoliko datuma otpast će na samostalne koncerte među kojima je i zagrebački. U Tvornicu kulture, na njihov jedini nastup u regiji i krugu od 650 km od Hrvatske, bend dolazi 12. srpnja.


Ulaznice u pretprodaji iznose 120 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 140 kn.

WARPAINT: WITHOUT [2016]

WARPAINT: DISCO // VERY – KEEP IT HEALTHY [2014]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno