13 C
Vinkovci
Nedjelja, 29. svibnja 2022.

U prodaji je novi album Robbiea Williamsa The Heavy Entertainment Show

Više od autora

- vl promo-

m_robbie-williams_heavy-entertainment-show_album-vani_coverU prodaji je novi album slavnog Robbieja Williamsa, ‘The Heavy Entertainment Show’. Album je najavljen singlom ‘Party Like A Russian’.

Naziv albuma ‘The Heavy Entertainment Show’, Robbie Williams objašnjava riječima da je to svaki trenutak na svijetu i da smo svi dio toga. Robbie je razmišljao o terminu light ili heavy entertainment, potaknut velikim tv emisijama koje gledaju milijuni ljudi.

‘Želio sam veliki zbor, univerzalne stihove i univerzalne melodije. Cilj ovog eksperimenta je bio napraviti veliku ploču koliko god to može biti’.

Drugi singl ‘Love My Life’, napisali su Robbie Williams i Johnny McDaid (Snow Patrol) te Gary Go. Pjesma je posvećena djeci Robbieja Williamsa, a opisuje njegove nade i ambicije vezane uz njih.

‘Svi se nadamo da ćemo pripremiti djecu za svijet, da  kada dođu tamo imaju sve što im je potrebno da se s njime nose.’, rekao je Robbie.

U njegovoj je karijeri bilo puno nevjerojatnih trenutaka, počevši od 1990. kada se sa 16 godina pridružio grupi Take That pa nadalje u solo karijeri.

Soccer Aid - Manchester

Od kada je u solo vodama, prodao je 70 milijuna albuma i ponosni je vlasnik šest od 100 najprodavanijih albuma u britanskoj povijesti. 14 singlova mu je završilo na #1, 17 je puta nagrađen s nagradom Brit Award i sve je to biilo popraćeno fantastičnim stadionskim turnejama.

Ovo je prvi album koji je slavni pjevač objavio za Sony Music. Robbie će na nadolazećoj dodjeli Brit Awardsa u studenome dobiti nagradu Brit Icon Award te tako nastaviti koracima Sir Eltona Johna i Davida Bowieja. Riječ je o najvećem priznanju koje se dodjeljuje na Brit Awards, Kako bi proslavio osvajanje nagrade, Robbie će u Londonu održati poseban, intiman koncert 7. studenoga.  Nastup će biti snimljen i prikazan u prosincu.

Popis pjesama: The Heavy Entertainment Show / Party Like A Russian / Mixed Signals / Love My Life / Motherfucker / Bruce Lee / Sensitive / David’s Song / Pretty Woman / Hotel Crazy / Sensational / When You Know / Time On Earth / I Don’t Want To Hurt You / Best Intentions / Marry Me

Napomena/podsjetnik: album je prvotno bio najavljen kao Heavy Entertainment Show, ali je naknadno promijenjen u The Heavy Entertainment Show.

ROBBIE WILLIAMS: LOVE MY LIFE [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno