20 C
Vinkovci
Subota, 24. rujna 2022.

Projekt “Za obitelj u plusu”

Više od autora

- vl promo-


Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

Udruga 8+ provodi projekt “Za obitelj u plusu.” Cilj je ublažiti rizik od siromaštva i socijalne isključenosti za obitelji s četvero i više djece podjelom hrane i školskog pribora.

U sklopu provedbe bit će organizirano 10 podjela pomoći u hrani za najpotrebitije obitelji te jedna podjela paketa školskog pribora za učenike osnovnih škola.
U okviru poziva “Ublažavanje siromaštva pružanjem pomoći najpotrebitijim osobama podjelom hrane i/ili osnovne materijalne pomoći – faza III” (FEAD-III), projekt financira Europska unija iz sredstava Fonda europske pomoći za najpotrebitije.
Uvjet za sudjelovanje u projektu jest da obitelj ima četvero ili više djece koja žive u zajedničkom kućanstvu s roditeljima. Obitelji koje budu uključene u projekt dobit će pomoć u paketima hrane za svakog člana tijekom 10 mjeseci koliko traje podjela pomoći.
Za sudjelovanje u projektu potrebno je ispuniti prijavni obrazac dostupan na poveznici ovdje.
Prilikom same prijave nije potrebno dostavljati dodatnu dokumentaciju, nego će ona biti zatražena od korisnika koji budu uključeni u projekt, navode u Udruzi 8+.
Od potrebne papirologije korisnici trebaju pripremiti Izjavu o zajedničkom kućanstvu, rodne listove za djecu i kopije osobnih iskaznica svih članova obitelji. Sve informacije moguće je potražiti na Facebook stranici Udruge 8+.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno