Začarana Močvara za idući letvrtak 15. listopada najavljuje koncert Miki Solusa & Džungla tonaliteta. Nastup će se održati na Močvarnoj terasi s početkom u 21:00 sat. Cijena ulaznica je 40.00 kn i možete ih nabaviti u pretprodaji putem Entrio sustava ili na Močvarinom webu. Po cijeni od 50.00 kn moći ćete kupiti ulaznicu na dan koncerta i to samo na vratima kluba. Broj ulaznica je ograničen.
Nevjerojatno, ali već je prošlo 10 godina otkako je Miki Solus prvi puta zafalšao na pozornici. Bilo je to 15.10.2010. na manifestaciji “Močvara traži zvijezdu” na kojoj je prvi put pokazao svoj vanserijski pjevački talent. Zanimljivost je da je Miki nastupio i na prvom izdanju Začarane Močvare 29.5.2012. godine.
Miki Solus je šansonjer/reper/jazzer iz Zagreba poznat po svom ležernom pjevačkom izričaju i apsurdnim pjesmama u kojima kombinira humor s pop kulturom te šok s nevjericom. Najpoznatije pjesme su mu “Hipster” i “Pun kufer” s albuma “Muzika za djecu i penzionere”. Nastupa na klaviru, gitari, a ponekad i na harmonici, uz pratnju benda.
Kroz cijelo desetljeće izdao je tri studijska albuma i na koncertima širio svoje evanđelje o mrtvim kravama, hipsterima, palačinkama, suncobranima, lubenicama i ostalim pizdarijama. Ovom prilikom, nakon 10 godina, vraća se na mjesto zločina uz pratnju fenomenalnog benda Džungla tonaliteta (Bas Kitoubojica na basu i Gospodin Koala na bubnjevima). Na repertoaru će se naći mnoge stare poluuspješnice, ali i novi kvazihitovi.
Vidimo se!