U tjednu koji je iza nas STK Cibalia proslavio je svoj 12. rođendan, a o rođendanskoj proslavi kao i o završenoj sezoni razgovarali smo s prvim čovjekom kluba Tomislavom Krmekom. 

„Kao predsjednik kluba i u ime ostalih članova kluba zadovoljan sam debitantskim nastupom u Superligi. Ostvarili smo minimalna očekivanja, no ostaje mali žal što nismo uhvatili neko više mjesto jer su od petog do desetog mjesta ekipe raspoređene u svega četiri boda. Nedostajalo je malo sportske sreće da završni plasman bude nešto bolji. Zadovoljni smo i pripremamo se za sljedeću sezonu”, rekao je predsjednik vinkovačkog prvoligaša Tomislav Krmek. Raspored utakmica i igranja za nadolazeću sezonu još nije poznat. Tijekom sljedećih nekoliko dana Hrvatski stolnoteniski savez trebao bi i službeno objaviti raspored za novu sezonu. Predsjednik Krmek najavio je kako će prema objavljenom rasporedu organizirali pripreme. Znamo da Ivan Zeljko više nije igrač vinkovačkog kluba, a predsjednik Krmek je otvoren za pregovore s igračima koji će biti pojačanje za Cibaliju.

„Na svu sreću našu ekipu čine igrači iz Vinkovaca, a u protekloj sezoni od pet igrača njih četiri bilo je Vinkovčana. Odlazak jednog igrača neće poremetiti našu ekipu i daljnje natjecanje u Superligi, ali Zeljko će nam, kao naš najbolji igrač u prošloj sezoni, svakako nedostajati. Nastavljamo gledati prema naprijed, boriti se i spremni smo primiti novog igrača koji će dodatno ojačati naš klub”, nastavlja predsjednik STK-a Cibalia.

Ovogodišnjim iskustvom igranja u najjačem razredu hrvatskog stolnog tenisa vinkovačkom Superligašu je u cilju pobjeđivati mečeve koji su bili neizvjesni te se nadaju kako će takvi mečevi otići na njihovu stranu što u ovoj sezoni nije bio slučaj. Članovi vinkovačkog stolnoteniskog kluba i ostali simpatizeri prošli vikend proveli su u slavljeničkom raspoloženju.

Naime, u subotu je organizirana proslava 12. rođendana na prekrasnoj vikendici na Novoj Brani. „Skupilo se stotinjak uzvanika, bilo je puno djece i roditelja, podršku su nam dali i iz Grada. Sve je prošlo u najboljem redu i nadamo se da će nagodinu biti još više ljudi”, poručuje Tomislav Krmek. Zabave i dobrog raspoloženja nije nedostajalo, a osim rođendana i ostanka u društvu najboljih, razlog za slavlje bio je i uspješni završetak projekta „Stolni tenis je IN”.