- Tekst se nastavlja ispod oglasa -

Nakon što nas je osvojio hitom ‘Human’, Rag ‘n’ Bone je objavio i istoimeni, dugoiščekivani album prvijenac s čak 12 pjesama na standardnom i 19 pjesma na deluxe izdanju!

Pravim imenom Rory Graham, odrastao je na bluesu u East Sussexu, a danas je kao Rag ‘n’ Bone, postao jedan od najuzbudljivijih novih talenata.

Nominiran je za najboljeg britanskog breakthrough izvođača na Brit Awards, a što se iste nagrade tiče, već je nagrađen u ‘Critics’ Choice’ kategoriji.

Njegovi iskreni stihovi na ‘Human’, otkrivaju osjećajnu dušu skrivenu iza moćnog glasa, tetovaži i velike brade. Ta je dobitna kombinacija smjestila ovog bluesmana u vrh top ljestvica i slušanosti i prodaje – platinast je već u pet država, a zlatni u njih sedam! Samo u Velikoj Britaniji bilježi 150 milijuna streaminga. Nastupio je već i u popularnim emisijama Later With Jools Holland te The Graham Norton Show.

Rag ‘n’ Bone će nastupiti na ovogodišnjem Exit Festivalu u Novom Sadu.

Popis pjesama: Human / Innocent Man / Skin / Bitter End / Be The Man / Love You Any Less / Odetta / Grace / Ego / Arrow / As You Are / Die Easy / The Fire [Deluxe] / Fade To Nothing [Deluxe] / Life In Her Yet [Deluxe] / Your Way or the Rope [Deluxe] / Lay My Body Down [Deluxe] / Wolves [Deluxe] / Healed [Deluxe]

Izdavač: Columbia / Sony Music / Menart, 2017.

RAG ‘N’ BONE MAN: HUMAN [2017]

RAG ‘N’ BONE MAN: SKIN [2017]

RAG ‘N’ BONE MAN: LAY MY BODY DOWN [2014]