7 C
Vinkovci
Nedjelja, 27. studenoga 2022.

Remasteriran album Čovječe ne ljuti se Tram 11 prije velikog koncerta

Više od autora

- vl promo-Povodom dvadesete obljetnice rada izdavačke kuće Menart u Hrvatskoj i velikog koncerta Tram 11 u Domu sportova 11. studenog, objavljeno je i remasterirano izdanje kultnog albuma ‘Čovječe ne ljuti se’.  Na albumu su gostovali El Bahattee, Phat Phillie, Major League Figures i Bolesna braća.

Isti sadržava i bonus CD s demo snimkama na kojima su im se pridružili Koolade, Nered i Stoka…

Fizičko izdanje albuma izlazi 6. listopada zajedno s dvostrukim vinilom, a od danas ga možete slušati ekskluzivno na Deezeru.

Ostalo je vrlo malo do velikog povratničkog koncerta Tram 11 koji će nas vratiti u slavne dane hip-hopa u Hrvatskoj. Točnije u kasne devedesete kada se u Hrvatskoj dogodila velika hip-hop eksplozija.

Među veteranima svakako treba istaknuti Targeta i Generala Wooa iz slavnog dvojca. Uz njihov prvi, a možemo reći i kultni album ‘Čovječe ne ljuti se’ kojeg je originalno izdao Menart 1999.godine, odrasle su generacije, a teme koje su odrepali mogu se bez truda preslikati i danas.

Tram 11, 1999. / Foto: Mare Milin

Rasprodani koncert 11. studenog u velikoj dvorani Doma sportova ujedno je i najbrže rasprodani dvoranski koncert nekog domaćeg izvođača u modernoj glazbenoj povijesti.

PAD SISTEMA [VIDEO]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno