4 C
Vinkovci
Četvrtak, 8. prosinca 2022.

Renee Zellweger kao u Judy Garland

Više od autora

- vl promo-Kompanije Pathé i Calamity Films najavile su veljaču iduće godine za početak snimanja ostvarenja ‘Judy’ koje se bazira na istinitoj priči o posljednjem koncertu kojega je u Londonu održala Judy Garland. Portretirat će je Renee Zellweger a film će režirati britanski redatelj Rupert Goold, najpoznatiji po seriji ‘The Hollow Crown’ iz 2012. godine.

U zimu 1968. godine američka glumica i pjevačica Judy Garland stiže u London kako bi održala rasprodani koncert. Prošlo je trideset godina nakon što je stekla slavu nastupom u mjuziklu ‘Čarobnjak iz Oza’ 1939. godine. Iako joj je glas već oslabio, bila je i dalje popularna. Dok se pripremala za nastup, borila se sa menadžerima, glazbenicima koji je žele šarmirati, te se prisjećala svojih prijatelja i svojih obožavatelja koje je obožavala. Nakon što je od 47 godina svog života, njih 45 provela glumeći, postala je posve iscrpljena, progonile su je uspomene na godine djetinjstva koje je izgubila u Hollywoodu i željela je vratiti se kući djeci. Hoće li imati snage da održi svoj posljednji šou? Uz neke od njenih najpoznatijih pjesama, film slavi njen glas, njen topli duh, sposobnost za ljubav i predstavlja posvetu najvećoj zabavljačici koju je svijet ikada upoznao.

Film će se bazirati na scenariju Toma Edgea, a producirat će ga osvajač nagrade BAFTA David Livingstone za Calamity Films. Za distribuciju na području Velike Britanije, Francuske, Švicarske i ostatka svijeta biće zadužena kompanija Pathé.

Zellwegerovu trenutno možemo gledati u drami ‘Same Kind Of Different As Me’, a u budućnosti ćemo je moći vidjeti u romantičnoj drami ‘Best Day Of My Life’ u kojoj će se pojaviti i Sarah Jessica Parker, kao i u drami ‘Berlin, I Love You’ koja će se sastojati od deset romantičnih priča čija se radnja odvija u glavnom gradu Njemačke. [Filmofil]

SOMEWHERE OVER THE RAINBOW [1939]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno