32 C
Vinkovci
Utorak, 16. kolovoza 2022.

Scarlett Johansson na prvoj fotografiji iz filma Rock That Body

Više od autora

- vl promo-


f_rock-that-body_prvi-fotos_ST

Prva fotografija sa snimanja filma ‘Rock That Body’ filmskog studija Sony Pictures je dostupna i prikazuje Scarlett Johansson u poprilično patriotskom izdanju mašući američkom zastavicom. Johansson predvodi ekipu glumica u kojoj se nalaze Jillian Bell, Ilana Glazer, Kate McKinnon, Zoë Kravitz i Demi Moore.

Scenarij Lucije Aniello iPaula W. Downsa ‘Rock That Body’ je svojevremeno završio na tzv. crnoj listi obećavajućih neproduciranih scenarija s opisom radnje u jednoj rečenici koji je glasio: ‘Pet prijateljica iznajmi kuću na plaži za djevojačku večer i slučajno ubije stripera!’. Po ovom opisu se može zaključiti da će film imati R-rejting i da zvuči kao križanac filmova ‘Mamurluk’.

Sony Pictures je otkupio scenarij za film još prošlo ljeto. ‘Rock That Body’ će producirati Matt Tolmach i Dave Becky. Lucia Aniello režira film, dok će Paul W. Downs imati sporednu ulogu. Aniello i Downs se također spominju i kao partneri na još neimenovanom projektu koji bi trebao biti spinoff filma ’21 Jump Street’ samo sa kompletnom ženskom glumačkom postavom. [Filmofil.ba]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno