19 C
Vinkovci
Petak, 27. svibnja 2022.

Slovenac Omar Naber obradio Hallelujah Leonarda Cohena

Više od autora

- vl promo-
m_omar-naber_hallelujah_single_ST

Vijest o smrti Leonarda Cohena sve nas je uhvatila nespremne no slovenski kantautor Omar Naber odao je počast velikom pjesniku i kantautoru na najbolji mogući način – u studiju. Omar je snimio svoju verziju Cohenove bezvremenske Hallelujah koja je po objavi postigla veliki uspjeh na njegovom Youtube kanalu.

‘Leonard Cohen je bio jedan od rijetkih koji za vjerodostojnost nije trebao imati odličan pjevački glas da bi bio nevjerojatan pripovjedač svojih pjesama. On je bio dobar čovjek čistog srca koji nas je učio ljubavi, zahvalnosti i velikodušnosti. Zračio je skromnošću i zahvalnošću i vršio misiju glazbenika pripovjedača na najbolji mogući način. Njegova ostavština je vječna, a težina njegovog rada nadilazi zabavnu industriju. Zaista može biti model svakom čovjeku na ovom svijetu. Upravo sam mu iz tog razloga posvetio svoju obradu pjesme ‘Hallelujah’.’ – komentirao je Omar Naber.

Omar Naber slovenski je kantautor koji je svoje mjesto na glazbenoj sceni pronašao zahvaljujući pobjedi u slovenskoj verziji talent showa ‘Battle of the Talents’. S autorskom pjesmom ‘Stop’ 2005. godine predstavljao je Sloveniju na Eurosongu u Kijevu.

OMAR NABER: HALLELUJAH [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno