U prostorijama Doma kulture, u četvrtak, 28. svibnja održana je završna javna tribina na kojoj su predstavljanji rezultata projekta ZAŽELI – Općine Stari Jankovci.

Okupljenima su se obratili općinski načelnik Dragan Sudarević, predsjednik Općinskog vijeća Općine Stari Jankovci Boris Dragičević i ravnateljica Centra za socijalnu skrb Vinkovci Ivanka Jutriša. Rezultate projekta predstavila je voditeljica Tanja Vidović, nakon čega je uslijedilo svečano uručivanje Uvjerenja o osposobljenosti ženama koje su uspješno završile programe osposobljavanja od strane Učilišta Modus, nakon čega je upriličen domjenak za uzvanike.

“Još jednom, veliko hvala svima koji su na bilo koji način sudjelovali u tome da ovaj projekt bude toliko uspješan i prepoznatljiv te se nadamo novoj suradnji u što skorije vrijeme.”, istaknuli su iz Općine Stari Jankovci. 

Projekt ZAŽELI – Općine Stari Jankovci sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Vrijednost projekta iznosi 4.397.950,00 kn.