11 C
Vinkovci
Petak, 9. prosinca 2022.

Stjepan Pezer: Cilj je razvijati mlade igrače, da danas, sutra budu glavna uloga u klubu

Više od autora

- vl promo-

Vinkovački košarkaši odradili su uspješnu polusezonu plasiravši se na treće mjesto A 2 Lige Istok sa samo bodom zaostatka za vodećim Đakovom i Marsonijom.

Svoje dojmove iznio nam je Stjepan Pezer, najbolji strijelac vinkovačkog kluba ove jeseni.

„Zadovoljni smo našim igrama, bio je taj jedan kiks protiv Vrijednosnica Osijek što nam je bila četvrta utakmica u deset dana, igrala u srijedu u malo kasnom terminu, pa smo malo lošije odigrali. No, što se tiče ostalih ogleda, gdje smo trebali uzeti pobjedu uzeli smo, jedina šteta što smo izgubili protiv Đakova i Belišća. Bile su to egal utakmice gdje smo vodili u zadnjim četvrtinama, ali nažalost ostali smo poraženi”, prokomentirao je Pezer.

Vinkovčanima je ostala jedna zaostala utakmica za odraditi, a u njoj računaju na pobjedu što bi ih dovelo na omjer 6:3 što je zadovoljavajuće.

„Bitno je naglasiti da je u utakmici protiv Đakova mladi Dominik Lučić, koji će tek nagodinu biti pravi junior, ubacio 32 poena. Cilj je ustvari razvijati mlade igrače, da danas, sutra budu glavna uloga u klubu ili ako odu negdje dalje da se mogu nositi sa starijim igračima”, istaknuo je Stjepan.

Osim Lučića istaknuli su se i mladi Ramljak i Vujeva koji također jako dobro konkuriraju za svoje minute. Ciljevi za proljetni dio sezone su da se juniori, koji trenutno imaju samo jedan poraz, plasiraju na državnu završnicu u 5. mjesecu te da seniori i dalje ostanu nezgodan protivnika za svakoga u ligi.

Ako sve bude prema planu zaostala utakmica protiv košarkaškog kluba Rekord Tim bi se trebala odigrati 8.1. dok je nastavak sezone zakazan za 15. siječnja kada Vinkovci idu u goste vodećoj Marsoniji.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno