24 C
Vinkovci
Utorak, 30. svibnja 2023.

STK Cibalia porazom u posljednjem kolu se oprostio od Superlige

Više od autora

- vl promo-


Vinkovački stolnotenisači u posljednjem kolu gostovali su u Splitu kod devetoplasiranog STK Split i u Dubrovniku kod, osvajača Superlige, STK Libertas Marinkolor te su na oba gostovanja upisali poraze rezultatom 3:0.

Na taj način su se ujedno oprostili od prvoligaškog društva. STK Cibalia poslao je mlade snage da odrade posljednju dionicu sezone koje su taj zadatak obavile solidno. Vinkovački mladići pokazali su dobre partije, a jedini koji je protiv Splićana uspio uzeti barem set bio je David Andabak u meču s Vanjom Lopušinskym.

Uz Andabaka u Splitu su igrali i Gabrijel Marjanović i Luka Krajinović. Protiv dubrovačkih Gospara ostavljeni dojam je još bolji gdje su vinkovački stolnotenisači pružili jako dobar otpor, no ipak nije bilo dovoljno da se protiv prvaka dođe barem do seta, iako prilika nije nedostajalo. Vinkovčani su u Dubrovniku zaigrali u sastavu, Andabak, Marjanović i Davor Lončar.

STK Cibalia je sezonu završio na 11. mjestu s osvojenih 26 bodova, a do zone spasa, koje drži STK Požega, falilo je četiri boda. 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno