3 C
Vinkovci
Četvrtak, 7. prosinca 2023.

Što slušamo na Radio Vinkovcima

Više od autora

- vl promo-

Novosti na domaćoj sceni ima na pretek. Radi se punom parom, a rasplesani Saša Lozar i grupa Pravila igre u nešto žešćem stilu počastili su nas novim, zaigranim pjesmama.

Saša Lozar predstavio je pjesmu „Lagano na vrijeme“ s kojom će drugi put u karijeri nastupiti na 70. Zagrebačkom festivalu. „Pjesma je mantra koju bi si svi trebali ponavljati. Lagana je, diše vedrinom i inspirira jednostavnošću“, kaže Lozar kojem je ova pjesma, trenutno na drugom mjestu na HrTop40.

„Uz mene je dugogodišnji suradnik producent Predrag Martinjak Peggy i Gordana Bosak, vinkovčanka. Dinamičan početak godine što se snimanja i suradnji tiče, skupljaju se pjesme, aktivno se snima i uslijedit će četvrti album“, najavljuje Saša.Nadalje, tu je band Pravila igre koji, također, s novom pjesmom „Luđak“ nastupaju na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu.

„Prvi put smo radili aranžman i produkciju s mladim Antoniom Perinom, dečko koji vrhunski radi i koji nas je prokužio što se tiče pjesme. Zvuk je daleko intrigantniji te je novi pristup rezultirao da se ova pjesma zavrti“, komentira Goran Belošević najviši ulaz na HrTop 40 ljestvici.

Obje pjesme su u redovnom programu Radio Vinkovaca.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno