9 C
Vinkovci
Nedjelja, 25. rujna 2022.

Suradnja DORF-a i Dok’n roll festivala

Više od autora

- vl promo-


Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Nakon što je prikazan na zatvaranju 15. DORF festivala prošle godine u kolovozu u Vinkovcima, nagrađivani film o kultnom sastavu Idles tijekom travnja moći će pogledati publika u Zagrebu i Rijeci.

U suradnji sa Dok’n roll festivalom, Festival dokumentarnog rock filma DORF organizira nove projekcije filma „Don’t go gentle – film o Idles“ (Velika Britanija, MEA Films, 2021), redatelja Mark Archera. Film je to o pronalaženju njihove snage u ranjivosti. Vodi nas kroz prijateljstvo, insajderski upućuje u borbu za prostorom u kojem smo Različiti, neočekivano inspirativan i svakako must-see za sve ljubitelje rock and roll glazbe.

U Rijeci, u okviru devetog izdanja Impulse festivala, na zatvaranju ovogodišnjeg izdanja, 24. travnja u Art-kinu Croatia organizirana je projekcija s početkom u 20:00 sati.

U klubu Dva Osam u Zagrebu pogledajte na velikom ekranu kako je to biti-u-bandu, sigurni smo da ćete nakon ovog filma poželjeti postati član AF Gang ekipe, poručuju iz DORF-a. Projekcija je zakazana za 27. travnja s početkom od 20:00 sati, uz glazbenu slušaonicu nakon projekcije.

Inače, kako je najavljeno, Idles će nastupiti ui lipnju u Zagrebu na ovogodišnjem INmusic festivalu.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno