33 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 27. lipnja 2022.

Svim posjetiteljima Vinkovačkih jeseni 40% jeftinija karta za vlak

Više od autora

- vl promo-
Antonija Periša
Antonija Periša
antonija.perisa@novosti.hr
U Vinkovcima će se u razdoblju od 17. do 19. rujna održavati tradicionalne 56. Vinkovačke jeseni. Svim putnicima posjetiteljima ove manifestacije odobrava se popust u visini 40% od redovne prijevozne cijene u 1. i 2. razredu svih vrsta vlakova.

Popust se može koristiti od 16. rujna u 0.01 sat do 20. rujna 2021. do 24.00 sata, isključivo za kupnju povratnih prijevoznih karata iz svih kolodvora na prugama HŽ-a do kolodvora Vinkovci i natrag.

Blagajne, osoblje u vlaku i prodajna mjesta Tiska ispostavljat će prijevozne karte po navedenom popustu putnicima koji izjave da putuju na ovu manifestaciju, a kao osnovu popusta prijevozne karte potrebno je upisati broj ovog brzojava – BRZOJAV 98F.

Kako biste ostvarili popusta, vaša karta na poleđini mora biti ovjerena žigom organizatora, to ćete morati obaviti prije povratka na putničkoj blagajni kolodvora Vinkovci, na što putnike treba upozoriti prilikom ispostavljanja prijevozne karte. Ovjerene prijevozne karte kontrolirat će osoblje u vlaku u povratku. Putnik bez ovjerene prijevozne karte morat će doplatiti razliku do pune cijene.

Popustom se u navedene dane mogu koristiti i slovenski državljani za dvosmjerna putovanja s područja svih kolodvora Slovenskih željeznica do kolodvora Vinkovci i natrag, po cijenama iz Tarife 144-PogIavIje A.

Popust se ne može primijeniti na udaljenostima kraćim od 25 kilometara. Za rokove valjanosti prijevoznih karata te za povrat novca za kupljene, a neiskorištene prijevozne karte primjenjuju se odredbe Tarife 101.

Putnici se trebaju pridržavati mjera, preporuka, te uputa HZJZ koji se odnose na vožnju javnim prijevozom u cilju smanjenja rizika vezano za prenošenje bolesti Covid – 19.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno