21 C
Vinkovci
Četvrtak, 19. svibnja 2022.

Taekwon-do klub Vinkovci okitio se s 18 medalja na Prvenstvu Hrvatske

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr
Taekwon-do klub Vinkovci sa svojim je natjecateljima nastupio na Prvenstvu Hrvatske u ITF Taekwon-dou koje je održano u Puli u Domu Sportova Mate Parlov. Osvojili su ukupno 18 odličja – 7 zlatnih, 7 srebrnih i četiri brončana.

Natjecatelji su ostvarili sljedeće rezultate:

Mihaela Barišić zlatnu medalju u borbama i zlatnu u formama, Ante Piliček zlatnu medalju u borbama, Luana Maričić srebrnu medalju u borbama i brončanu medalju u formama, Jurja Bičanić zlatnu medalju u borbama, Ana Mikulić srebrnu medalju u borbama, Josip Matkovski brončanu medalju u borbama i zlatnu medalju u formama, Luka Nikolić Klausen brončanu medalju u borbama i zlatnu medalju u formama, Ivan Gavrić srebrnu medalju u borbama i srebrnu medalju u formama, David Gavrić brončanu medalju u borbama i srebrnu medalju u formama, Lora Križanac srebrnu medalju u borbama i Elena Malkoč srebrnu medalju u borbama i zlatnu medalju u formama.

Mihaela Barišić je proglašena najboljom mlađom kadetkinjom na Prvenstvu.

Na natjecanju su uz natjecatelje Taekwon-do kluba Vinkovci bili glavni trener Ivica Zupković i asistenti trenera Matej Kovač i Marina Andabak, a suci iz kluba su bili Arijana Piljić i Goran Guskić.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno