18 C
Vinkovci
Utorak, 9. kolovoza 2022.

The Siids predstavlja još jedan novi singl – pjesmu Lovers

Više od autora

- vl promo-


Riječki electro-rock dvojac The Siids započeo je 2018. godinu radno, donoseći nam fantastičan novi singl ‘Lovers’.

Video spot za pjesmu ‘Lovers’ predstavlja konceptualni nastavak njihovog prvog singla ‘Meaninggless/Eeightless’, kako u vizualnom tako i u tematskom smislu. Dok je zadatak prvog singla tekstualno izrazito (anti)ljubavne tamatike bio prezentirati mračnu stranu The Siidsa, novi singl pokazuje njihovo drugo lice.

‘Pjesma Lovers zapravo je negativ pjesme ‘Meaningless/Weightless’, otkriva nam kreativni dvojac The Siids, iza kojeg stoje Stanislav Grdaković i Darko Terlević.

Odabrane lokacije za vizualizaciju senzibiliteta pjesama nisu slučajne. Video je sniman na devastiranim prostorima Dine na otoku Krku te na ruševinama nekadašnjeg simbola moderne  arhitekture, ali i hedonističkog načina života, u hotelskom kompleksu Haludovo.  Prostori su to blistave prošlosti, zlorabljene sadašnjosti, ali ujedno i vrlo perspektivne i blistave budućnosti te služe kao savršena metafora za unutarnja stanja autora na oba predstavljena singla.

Snimanje video spotova povjereno je renomiranom riječkom fotografu Kristijanu Vučkoviću, poznatom i po umjetničkom imenu Mekanotehnik, dok je glavnu žensku ulogu i ovoga puta utjelovio poznati model i zaštitno lice brojnih modnih kampanja, Eva Balažin.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno