1 C
Vinkovci
Srijeda, 7. prosinca 2022.

TV zvijezda Chrissy Metz u psihološkom trileru Will O Wisp

Više od autora

- vl promo-Sudeći prema nedavno objavljenom članku THR-a, Chrissy Metz dobila je ulogu u psihološkom horor/trileru ‘Will O Wisp’ kanadskog scenariste, redatelja i glumca Evana Coopera. Film će pratiti nedavno razvedenog muškarca iz Montane i njegovog psa koji na svom imanju ugledaju čudnu svjetlost koja ih privlači, te će zbog nje zaći duboko u šumu. THR je film opisao kao mješavinu sci-fi ‘Misterioznih znakova’ (2002) i klasika ‘Misery’ iz 1990. Metzova će u filmu igrati medicinsku sestru koja radi u lokalnom centru za pomoć starim i onemoćalim osobama.

Chrissy Metz trenutno portretira Kate Peterson u NBC seriji ‘This Is Us’, zbog koje je bila nominirana za Zlatni globus u kategoriji najbolje sporedne glumice u TV seriji ili TV filmu. U sezoni 2014-2015 pojavljivala se kao Barbara/Ima Wiggles u seriji ‘American Horror Story: Freakshow’. Iduće godine pojavit će se u komediji ‘Sierra Burgess Is A Loser’ koju režira Ian Samuels prema scenariju Lindsay Beer.

Evan Cooper trenutno režira kratki film ‘The Armoire’ kojeg će iduće godine predstavljati na festivalima diljem svijeta. [Filmofil]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno