16 C
Vinkovci
Utorak, 27. rujna 2022.

U defileu 200 bajkera, Matija Podhraški ponovno oduševio Vinkovčane

Više od autora

- vl promo-


Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Turiranje, „paljenje” guma i „petarda” iz auspuha označili su subotnje poslijepodne u gradu na Bosutu. Glavni krivci za to ponovno su dečki iz Moto kluba Vinkovci donijevši nam nove Moto susrete u kojima je, kaže predsjednik Ilija Zirdum, sudjelovalo oko 200 bajkera iz svih dijelova Hrvatske.

Ni ovaj Dan grada nije mogao proći bez sve popularnijih i sve omiljenijih Moto susreta koje su vrijedni vinkovački bajkeri organizirali po 17. put. Uhodana priča – defile, stunt show i koncerti još jednom su u Vinkovce donijeli doživljaj koji se ne zaboravlja. Naravno, uz humanitarnu notu koju „zločesti dečki u kožnjacima” njeguju već godinama.

„Iako nas je korona malo usporila, uz pomoć Grada Vinkovaca podignuli smo se među prvim klubovima u Hrvatskoj. Tome u prilog ide i što su naši Moto susreti sve posjećeniji i sve bogatiji i što bez problema već tradicionalno organiziramo ovo dvodnevno druženje ne samo za bajkere nego i sve građane”, rekao nam je Ilija Zirdum.

Ovogodišnji Moto susreti počeli su u petak koncertom grupe Cesta 72, Jaleta i Vintage benda, nastavljeni su današnjim defileom kroz grad i Stunt showom u kojemu je Matija Podhraški svojim vratolomijama ponovno oduševio Vinkovčane, a završit će večeras koncertima – najprije Rockera, a zatim i popularnog Željka Bebeka koji na pozornicu na bivšoj Lokomotivi staje u 23 sata.

Neizostavna je i podrška vinkovačkog gradonačelnika Ivana Bosančića:

„Dan grada i Moto klub se otvoreno vole i definitivno Dan grada bez naših motorista ne bi bio ovako bogat i lijep. Hvala im na tome, hvala im što se organiziraju, što su tako dobar klub, što imaju takve članove koji mogu organizirati ovako prekrasan događaj. Koristim priliku da još jednom sve pozovem na večerašnji koncert, da dođu na stadion NK Vinkovaca, da uživaju u koncertu Željka Bebeka i u druženju s motoristima”, poziva gradonačelnik.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno