Tijekom vikenda, od 15. do 18. svibnja, u Ulici Bošnjaci u Ivankovu provaljeno je u parkirani radni stroj iz kojeg je otuđeno pogonsko gorivo i kablovi akumulatora. Materijalna šteta učinjena vlasniku, vinkovačkoj građevinskoj tvrtki, iznosi više stotina kuna, javljaju iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske evidentirane su i dvije prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta, u Vukovaru i u Retkovcima. Policija izdvaja postupanje policijskih službenika Postaje granične policije Županja koji su 18. svibnja oko ponoći, u Ulici Kratka u Županji, zatekli 24-godišnjaka iz Zagreba koji je, prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom, upravljao neregistriranim i odjavljenim osobnim automobilom marke Audi A4″.

Prilikom postupanja, 19-godišnja suvozačica iz Županje je policijskim službenicima predala drogu tipa marihuana težine 0,5 grama, koja je oduzeta. Protiv 24-godišnjaka i 19-godišnjakinje slijede optužni prijedlozi zbog počinjenih prekršaja.