23 C
Vinkovci
Utorak, 9. kolovoza 2022.

U londonskom Pinewood studiju započelo snimanje spinoffa o Hanu Solou

Više od autora

- vl promo-


Han Solo Spin-Off (započelo snimanje) [St]

I dok publika i fanovi Star Warsa širom svijeta žarko iščekuje prvi teaser trailer za osmi dio franšize ‘Star Wars: The Last Jedi’ koji bi se trebao pojaviti u travnju, Disney i Lucasfilm su se potrudili da sjećanje na Ratove zvijezda i dalje tinja osiguravši prvu fotografiju glumačke postave spinoffa o Hanu Solou.

Phil Lord i Chris Miller su iza kamere, dok je uloga koja je proslavila Harrisona Forda, sada mladog Hana, dodijeljena Aldenu Ehrenreichu. Donald Glover je Lando Calrissian, a u ekipi su još i Woody Harrelson, Emilia Clarke, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge i Joonas Suotamo kao Chewbacca.

Još neimenovani film će vremenski, poput još svježeg spinoffa ‘Rogue One: Priča iz Ratova zvijezda’, biti smješten prije događanja iz filma ‘Nova nada’ i pratit će avanture Hana i Chewbaccae uključujući njihov susret sa Landom Calrissianom koji se originalno pojavio u filmu ‘Imperij uzvraća udarac’ gdje ga je glumio Billy Dee Williams.

Scenarij za film su napisali Lawrence i Jon Kasdan, a producirat će ga Kathleen Kennedy, Allison Shearmur i Simon Emanuel, dok su koproducenti Kiri Hart, Susan Towner i Will Allegra. Lawrence Kasdan i Jason McGatlin obavljaju funkciju izvršnih producenata na projektu. Neimenovani Han Solo Star Wars Story film premijeru će imati 25. svibnja iduće godine. [Filmofil]

HAN SOLO NAJBOLJI TRENUTCI 1977-2015

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno