16 C
Vinkovci
Nedjelja, 3. srpnja 2022.

U prodaji majice Hrvatski navijači za Banovinu

Više od autora

- vl promo-

Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Navijači iz svih krajeva Hrvatske od prvoga dana aktivno pomažu ljudima na potresom pogođenom području, a početkom ovog mjeseca i formalno su se ujedinili u jedinstvenu akciju. U nju su od početka uključeni i vinkovački Ultrasi.

“Hrvatske navijačke grupe započinju akciju prikupljanja materijala i izgradnju montažnih kućica za najugroženije obitelji na području koje je pogođeno potresima. Želimo na ovaj način što konkretnije i efikasnije pomoći onima kojima pomoć najviše i najhitnije treba jer je situacija izuzetno teška za veliki broj ljudi, pogotovo ako uzmemo u obzir hladno vrijeme i činjenicu da se radi već o ionako zapostavljenom kraju Domovine. Vrijeme nije saveznik ovom kraju i ljudima u nevolji, njima pomoć i krov nad glavom trebaju odmah jer mnogi i danas spavaju i preživljavaju u automobilima i potpuno neadekvatnim objektima”, dio je zajedničkog priopćenja navijačkih skupina.

Akciju aktivno podržavaju i Ultrasi koji na svojim društvenim mrežama izvještavaju o trenutnim humanitarnim aktivnostima navijača. Nakon što su se stavili na raspolaganje svim institucijama koje rukovode kriznom situacijom, organizirali su i prijevoz potrepština u Petrinju koje su se netom nakon potres prikupljale na stadionu HNK Cibalia. Sada su pak obavijestili o novoj humanitarnoj akciji svih skupina – U prodaji su majice Hrvatski navijači za Banovinu po cijeni od 100 kuna, a sav prihod od prodaje majica namijenjen je potresom pogođenim područjima.

Majice se mogu kupiti u prostorijama HNK Cibalia Vinkovci od ponedjeljka do petka od 10 do 15:30 sati. Za sve dodatne informacije možete nazvati broj telefona: 098/9606992.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno