8 C
Vinkovci
Srijeda, 5. listopada 2022.

U prometnoj nesreći smrtno stradala 55-godišnjakinja iz Županje

Više od autora

- vl promo-


Antonija Periša
Antonija Periša
antonija.perisa@novosti.hr

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske evidentirano je sedam prometnih nesreća – pet sa samo materijalnom štetom te po jedna s lakše ozlijeđenim i smrtno stradalom osobom, javljaju iz PU vukovarsko-srijemske. 

Na županijskoj cesti Ž4218 između Županje i Štitara, malo iza ponoći dogodila se prometne nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. 22-godišnjak iz Štitara, upravljao je osobnim automobilom „Audi A4“ županjskih registracijskih oznaka, krećući se kolnikom iz smjera Štitara prema Županji.

Uslijed neprilagođene brzine kretanja stanju kolnika i vremenskim uvjetima, nije se pravovremeno uspio zaustaviti te je prednjim dijelom vozila udario u osobni automobil „Opel Astra“, također županjskih registracijskih oznaka, koji se nalazio zaustavljan uz desni rub kolnika, a u kojem je za upravljačem sjedila 55-godišnjakinja iz Županje.

Pri sudaru vozila, došlo je to odbacivanja Opel-a na betonski most i rotacije vozila koje se zaustavilo na zelenoj površini dok se Audi prevrnuo na krov, zaustavivši se u odvodnom kanalu.

U prometnoj nesreći smrtno je stradala 55-godišnjakinja, 22- godišnjak je lakše ozlijeđen, a putnik u njegovom vozilu nije ozlijeđen.

Očevidom kojim je rukovodila zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Vukovaru utvrđeno je kako je 22-godišnjak upravljao vozilom uz prisutnost alkohola u organizmu od 1,16 g/kg.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno