16 C
Vinkovci
Utorak, 4. listopada 2022.

Ukupnu zaradu toga dana donirat će udruzi Mladi protiv gladi

Više od autora

- vl promo-


Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Ovoga Božića, hrvatski brend luksuznih svijeća Moel, čija je vlasnica Vinkovčanka Mia Antunović, odlučio je u suradnji s udrugom Mladi protiv gladi iz Vinkovaca pomoći onima kojima je izrazito teško, pogotovo u ovoj neizvjesnoj situaciji obilježenoj pandemijom koronavirusa.

U subotu, 12. prosinca, Moel je odlučio ukupnu zaradu od prodaje svijeća na taj dan donirati Udruzi kako bi sudjelovali u misiji pomaganja socijalno ugroženim vinkovačkim obiteljima. „Mladi protiv gladi“ vinkovačka je udruga koja svoj rad bazira na volonterskom angažmanu skupine mladih ljudi, a djeluje pod motom „Siromaštvo nije izbor, pomaganje jest!“ u cilju opskrbljivanja hranom i higijenskim potrepštinama više od 850 socijalno ugroženih obitelji u sklopu projekta Socijalna samoposluga Vinkovci. U sedam godina svog postojanja, ova je Udruga provela više od 300 humanitarnih akcija i hvalevrijednih projekata, stoga i ne čudi kako se Mia odlučila zaradu donirati upravo njima.

Unatoč zagrebačkoj adresi, vlasnica Moel-a za svoj brend kaže kako je on vinkovački brend, a s obzirom da je ona rođena Vinkovčanka, s ponosom promovira naš grad gdje god se nalazi. Nakon uspješne karijere u inozemstvu, vratila se u Hrvatsku i osnovala vlastitu tvrtku. Njezine su svijeće prirodne, veganske, nisu testirane na životinjama, a povrh svega, cijelo pakiranje je osmišljeno kao pravi luksuzni poklon. Iako relativno nova firma, poduhvat ove mlade Vinkovčanke pokazao se vrlo uspješnim, a u želji da pomogne za Božić onima za koje su blagdani najteži, ovu humanitarnu akciju namijenila je upravo gradu iz kojeg dolazi i u koji se uvijek vraća.

Moel je nedavno predstavio svoju novu božićnu kolekciju s četiri mirisa inspirirana blagdanima, a osim njih, u ovoj humanitarnoj akciji možete odabrati i između nekoliko klasičnih, svevremenskih mirisa. Udruga Mladi protiv gladi već niz godina pomaže mnogima, a kupnjom Moel svijeća 12. prosinca možete im se pridružiti u ovoj akciji i dotaknuti srca onih kojima je pomoć najpotrebnija.

 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno