15 C
Vinkovci
Subota, 21. svibnja 2022.

Ultrasi pozivaju: Svi na Istok

Više od autora

- vl promo-
Iako Cibalia nije na najbolji mogući način otvorila proljetni dio sezone, navijači su se pobrinuli da se unatoč tome podigne pozitivna atmosfera i priča oko kluba.

Kao uvertiru u prvu domaću utakmicu nakon tri mjeseca najvjerniji su odradili uređivanje stadiona, a ta akcija je obuhvatila apsolutno sve. Od čišćenja okoliša, do čišćenja zapadne i istočne tribine, rekonstrukcije krova na ulazu u zapad. Zatim su obnovljene stolice na istoku, obnovljen je veliki grafit na sjevernoj tribini na kojoj je pisalo “Ponos i dika Slavonije”. Uz nabrojano, momci sa središnjeg dijela istoka su školi nogometa donirali lopte. Atmosfera i nabrijavanje u posljednjih nekoliko dana popelo se za koji stupanj više akcijom u kojoj su Ultrasi u svakom kutku grada polijepili plakate kojim pozivaju na utakmicu, a u svakom kvartu su osvanule i brojne poruke i parole kako bi se cijeli grad digao na noge. Sutra u 12 sati slijedi okupljanje navijača u središnjem vinkovačkom parku gdje će se moći kupiti duksevi i kape, a zatim će se u koloni i uz pjesmu krenuti put stadiona.

Nebeskoplavi trebaju podršku svih žitelja grada i svaki glas na tribini bit će potreban, stoga zagrebite dublje ispod kože i probudite uspavanu ljubav i emocije. Stanite na tribinu, ispustite glas i budite snaga koja će Cibaliju pogurati do prvih bodova u nastavku sezone. 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno