28 C
Vinkovci
Petak, 12. kolovoza 2022.

Underworld: Krvavi ratovi (2016.)

Više od autora

- vl promo-


Teško je vjerovati da je od prvog nastavka akcijske horor franšize Underworld prošlo skoro punih 14 godina. Kada se taj film 2003. godine započeo prikazivati u kinima malo tko je mogao pretpostaviti da će se upravo iz njega izroditi jedan od najdugovječnijih filmskih serijala 21. stoljeća čiji peti dio, ujedno i posljednji, konačno pred nama. Sukob vampira i vukodlaka dovest će svijet do njegovog samog ruba u ‘Krvavim ratovima’ (Underworld: Blood Wars, 2016.) – petom nastavku mega-popularnog filmskog serijala Underworld!

Superseksi Kate Beckinsale vraća se ulozi Selene – njezinog omiljenog filmskog lika koji ju je proslavio diljem svijeta. Prvi puta jedan nastavak ove super-uspješne filmske sage režirala je žena – Anna Forester, kojoj je to ujedno biti i redateljski prvijenac.

Pod vodstvom moćnog Mariusa, Likani su postali moćniji nego ikada prije, a Vampiri se nalaze na rubu izumiranja. Protjerana iz vlastitog vampirskog plemena, Selena će udružiti snage s novom i moćnom skupinom – misterioznim nordijskim Vampirima. Kako je vremena sve manje, upravo će ona morati odlučiti želi li se boriti za stare ili nove saveznike u ovom epskom finalnom obračunu nakon kojeg možda nitko neće ostati živ…

Uz Kate Beckinsale koja po peti puta reprizira ulogu Selene u filmu su glavne uloge ostvarili Theo James, Charles Dance, Bradley James, Lara Pulver i mnogi drugi. Film se snimao u razdoblju od deset tjedana tijekom listopada, studenog i prosinca 2015. godine uglavnom u Pragu u Repulici Češkoj. Underworld je filmska franšiza koja je započela 2003. godine. Do danas su snimljena četiri filma koja su na svjetskim kino blagajnama zaradila skoro 500 milijuna dolara.

Video distribucija: Menart, 2017.

TRAILER / UNDERWORLD: KRVAVI RATOVI [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno