26 C
Vinkovci
Srijeda, 6. srpnja 2022.

Vatrogasci iz Spačve apsolutni pobjednici II. Kupa DVD-a Jarmina

Više od autora

- vl promo-

Antonija Periša
Antonija Periša
antonija.perisa@novosti.hr

U sklopu Dana općine Jarmina, a u organizaciji općinskog DVD-a, održan je II. Kup DVD-a Jarmina. Prvo su natjecanju pristupili djevojčice i dječaci od 6 do 12 godina koji su veselo i s velikim zalaganjem odradili sve zadatke, iako im nije bilo lako zbog mokrog terena i trave.

„Na natjecanje je stiglo ukupno osam ekipa u obje kategorije, održano je na nogometnom igralištu Borinci, a njihovim djelatnicima se zahvaljujemo na logističkoj pomoći”, rekli su iz DVD-a Jarmina dodavši kako su se potrudili da djeca imaju sve potrebno za ugodan posjet. U muškoj konkurenciji daleko najbolji bili su Nuštarci koji su osvojili prvo i drugo mjesto dok je trećeplasirana završila ekipa iz Ostrova. Nuštar je imao i najbolju žensku ekipu, a druge su završile Vrbanjke.

Poslijepodnevni termini bili su rezervirani za četiri preostale kategorije: muški te ženski A i B. „Ponosni smo na sudjelovanje bratskog društva Hrašćina-Trgivišće te prijateljskog iz Budinščine, ekipa iz Brodsko-posavske i Osječko-baranjske te cijele Vukovarsko-srijemske županije”, dodali su iz DVD-a domaćina.

Na teren je izašlo 19 ekipa. Muškom A kategorijom opet su dominirali Nuštarci odnijevši prvo i drugo mjesto dok su na trećem završili gosti iz Budinščine. Najveće iznenađenje priuštili su vatrogasci iz Spačve koji su se okitili zlatom u kategoriji muški B i tako osvojili prijelazni pehar. Iza njih na postolju je stajala ekipa Hrašćina-Trgovišće, a domaćini su završili na trećem mjestu.

Među ženama u A kategoriji prvo mjesto osvojile su Jarminčanke, a srebro i bronca otišla je u Sikirevce. „Iako su bile jedine u kategoriji žene B, na ekipu iz Jarmine izrazito smo ponosni jer su uspjele uz sve svoje obaveze odvojiti vrijeme za vježbanje te ostvariti zapaženo vrijeme vježbe”, ponosno su istaknuli iz općinskog DVD-a rekavši kako je nakon večere zabava u vatrogasnom domu potrajala do ranih jutarnjih sati.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno