U sklopu ovogodišnjih Bosutskih dana, Dana općine Andrijaševci, na Bosutu je danas održan Memorijalni kup “Jani Sabadoš” u počast i na sjećanje na dugogodišnjeg člana ŠRD Karas.
Treće mjesto u Sektoru A s 3.200 g ulovljene ribe osvojio je Željko Krpan, ORŠK Osijek. Drugo mjesto pripalo je Krunoslavu Mercu, DEA Sport Vukovar, koji je ulovio 3.830 g, a prvo mjesto Adisu Deroniću, Stari šaran Gunja, s ulovljenih 5.065 g ribe.
U Sektoru B treće mjesto osvojio je Kristijan Turk, ORŠK Osijek, s ulovljenih 5.755 g ribe. Drugo mjesto s ulovljenih 5.935 g osvojio je Tomislav Galović, DEA Sport Vukovar, a prvo mjesto s ulovljenih 7.175 g. Mile Valentić, Karas Rokovci-Andrijaševci.
U Sektoru C treće mjesto pripalo je Slavenu Radmaniću, Šaran Cena-Šiškovci, s ulovljenih 5.250 g ribe. Drugo mjesto osvojio je Ivan Cenić, Željezničar Vinkovci, s ulovljenih 6.535 g, a prvo mjesto Vedran Crnković, Esseker Osijek, s ulovljenih 7.485 g ribe.

Ukupno pojedinačno poredak je: 1. mjesto Vedran Crnković, Esseker Osijek, s ulovljenih 7.485 g ribe, 2. mjesto Mile Valentić, Karas Rokovci-Andrijaševci, s ulovljenih 7.175 g, 3. mjesto Adis Deronić, Stari šaran Gunja, s ulovljenih 5.065 g ribe.
Ekipno prvo mjesto pripalo je ŠRD Željezničar Vinkovci, drugo je osvojila ekipa ORŠK Osijek, a treće mjesto ekipa Šaran Cena-Šiškovci.