20 C
Vinkovci
Petak, 2. lipnja 2023.

Vinkovačke frizerke i frizeri na Međunarodnom frizerskom festivalu Hairstyle news u Opatiji

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Prošlog vikenda održano je najveće frizersko događanje u Hrvatskoj, 18. Međunarodni frizerski festival Hairstyle News u Opatiji, na kojemu je bilo i 17 frizerki i frizera članova Udruženja obrtnika Vinkovci.

Festival Hairstyle News organiziran je u kongresnom centru Gervais, a posjetile su ga sljedeće članice Udruženja obrtnika Vinkovci: Andrijana Žoldin – predsjednica Ceha frizera, članice Ceha: Daniela Lucić, Marijana Zeljko, Vera Naletilić, Marijana Regušić. Vedrana Majić, Barica Lelić, Tajana Grdenić, Darija Markić, Dragica Kuntić i Marko Nedoklan,te četvero njihovih zaposlenika. Krešimir Španić je kao edukator sudjelovao na posebnom događaju pod nazivom Barbershop Arena.

Predsjednica Ceha frizera, Andrijana Žoldin, je u ime svih članova istakla važnost pohađanja ovakvih festivala: „Hairstyle News je mjesto gdje su u prvom planu kreativnost, znanje i mašta. Stalna edukacija, razvijanje poslovnih sposobnosti i motivacija važnije su nego ikada, tako da su naši frizeri imali priliku usavršavati se, družiti i međusobno se inspirirati. Kako ovaj festival raste iz godine u godinu, ovaj put se moglo puno toga vidjeti i naučiti kroz edukacijske programe Salon Business Conference, Cut &Style i Colorama, a za muške frizere i barbere pripremljeno je zasebno događanje Barbershop. Kupnjom ulaznice za edukacije, na poklon se dobije i ulaznica za Hairstyle News Party gdje je bilo organizirano druženje i uživanje s kolegama i poslovnim partnerima.“


Na poticaj aktivnih članova Ceha frizera, Udruženje obrtnika Vinkovci je financiralo kompletan dvodnevni aranžaman, prijevoz autobusom, noćenje s polupansionom i ulaznice za seminar.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno